ArcticVet™-Hoitoöljy

ArcticVet Hoitoöljy on hellä, herkän ihon hoitoöljy, jota voi käyttää turvallisesti moniin iho-ongelmiin.

Se kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti sekä hillitsee kutinoita ja lievittää kipua tehoaineidensa ansiosta.

Kotimaiset tehoaineet

ArcticVet hoitoöljy on tehty kotimaisista raaka-aineista. Sen pohja-aineena on käytetty kotimaisia luomuöljyjä kuten rypsi- ja hamppuöljyä. Nämä kotimaiset öljyt imeytyvät nopeasti iholle pehmentäen sitä, tukkimatta herkkiä ihohuokosia. Hamppuöljy on erittäin kosteuttavaa ja sisältää runsaasti antioksidantteja, se rauhoittaa ihoa ja vähentää iholla olevaa tulehdusta.

ArcticVet hoitoöljyn vaikuttavana aineena toimii kotimainen siankärsämö, joka hillitsee sekä lievittää kipua ja kutinaa.

ArcticVet hoitoöljyn E-vitamiini lisää tuotteen säilyvyyttä sekä hoitaa ihoa, se myös rauhoittaa ihotulehduksia sekä lisää ihon uusiutumiskykyä.

Kuusenpihkan takia ei sovellu hartsiyliherkille.

Biohajoava.

Pakkauskoot

500 ml / tuotekoodi: 6 429810 097101

Käyttöohje

Puhdista hoidettava alue, levitä hoitoöljyä suoraan hoidettavalle alueelle. Toista hoito päivittäin, kunnes hoidettava alue on parantunut.  Ei limakalvoille eikä silmiin tai suuhun. Ei hartsiallergisille. Avattu pullo säilyy huoneenlämmössä 12 kk.

Ainesosat

Brassica Campestris Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil,  Picea Abies Resin, Achillea Millefolium Extract, Pinus Sylvestris Tar, Tocopherol, Dehydroacetic acid.

ArcticVet®-höitoöljyä suositellaan käytettävän tuotesarjan muiden hoitavien tuotteiden kanssa, kuten ArcticVet™-pihkasuihke.
Tuotetiedot päivitetty 13.7.2020