RAJOITETTU ERÄ!

Kesätarjous, voimassa verkkokaupassa.

Paljon kiitosta saanut shampoo ja hoitosuihke nyt tarjoushintaan.

25,00 

Lisätiedot

KESÄTARJOUS!

rajoitettu erä paketteja tarjolla verkkokaupassa.

Kevät on paras aika varautua kesän tuomiin iho ongelmiin.

Kotimainen hoitosuihkeemme on ihoa ja karvoja tehokkaasti hoitava ja kosteuttava. Mikä parasta se ei sotke esim. loimia, koska hoitosuihke on vesipohjainen. Soveltuu hyvin käytettäväksi nyt karvanvaihdon yhteydessä hoitamaan kuivaa ja hilseilevää ihoa.

ArcticVet hoitosuihke on valittu myös pohjoismaisen Natural Nordic Beaut Awards raadin toimesta parhaaksi ihon ja karvojen hoitotuotteeksi 2022.

Hellavaraisella shampoollamme peset talven pölyt pois hevosystäväsi turkista ja samalla tarjoat iholle ja karvoille mahdollisimman hyvät olosuhteet karvainvaihdon aiheuttamaan rasitukseen. Shampoon sisältämät mikrobit vahvistavat ihoa ja suovat sille mahdollisimman hyvät valmiudet kesän koitoksiin.

Nyt pestään hyvät mikrobit takaisin hevosystävien iholle. Kotimaiset hellävaraiset tuotteet hevosten, koirien ja muiden lemmikkien ihon hoitoon.

300ml Shampoo ja 300ml hoitosuihke

paketti tarjouksena vain 25€ (normaalihinta 37,80€)

 

Metsäuutetta™ sisältävä hoitoshampoo ihon vastustuskykyä parantamaan. Hoitoshampoo on valmistettu puhtaista, parhaista Suomalaisista raaka-aineista, kuten nokkonen ja siankärsämö. Shampoo sisältää luonnon omia metsämikrobeja, joilla tutkitusti ihon mikrobiomia tehostava vaikutus luonnollisella tavalla. Ekologinen ja Biohajoava.

Suomalainen hoitosuihke päivittäiseen käyttöön, sisältää luonnon omia metsämikrobeja.  Tarkoin valikoiduista raaka-aineista valmistettu kosteuttava hoitosuihke,  rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä vahvistaa ihon vastustuskykyä. Sisältää kotimaista kauraproteiinia ja pellavaa sekä yrttejä, kuten nokkonen ja siankärsämö. Vesipohjainen ei sotke.