Suomalainen hoitosuihke eläinten ihon ja karvojen päivittäiseen hoitoon. Hoitosuihke sisältää useita nimensä mukaisia hoitavia sekä kosteuttavia raaka-aineita, kuten kotimaista siankärsämö- ja nokkosuutetta, kauraproteiinia sekä pellavaa.

24,80 

Lisätiedot

Suomalainen hoitosuihke päivittäiseen käyttöön, sisältää luonnon omia metsämikrobeja, joilla tutkitusti mikrobiomia tehostava vaikutus luonnollisella tavalla.  Tarkoin valikoiduista raaka-aineista valmistettu kosteuttava hoitosuihke, rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä vahvistaa vastustuskykyä.

ArcticVet Hoitosuihkeella on helppo ylläpitää ihon monipuolista mikrobiomia päivittäin. Suihkaus sinne ja tänne ja hyvät mikrobit ovat iholla.

Hoitosuihke sisältää useita nimensä mukaisia hoitavia sekä kosteuttavia raaka-aineita kuten kotimaista siankärsämö- ja nokkosuutetta, kauraproteiinia sekä pellavaa.

Moni on kysynyt että minne tätä sitten suihkutetaan, jotta ne metsämikrobit pääsevät tehoamaan?

Mikäli hevosella ei ole mitään ongelma kohtaa, jota pitäisi hoitaa(esim.kuivaa tai hilseilevää kohtaa ihossa)suosittelemme suihkauttamaan hoitosuihketta harjan tai hännänmartoon, vatsan alle, kainoloihin, takajalkojen sisäpinnoille eli paikkoihin joissa iho joutuu kesäkaudella luonnollisesti koville mm ötököiden tai auringon paahteen takia.

Hoitosuihkeemme ei sotke tai tahraa loimia.

Avainsanat

  • ihon hoito

EAN-koodi: 6 429810 097200