ArcticSpray

ArcticSpray hoitosuihke

Tarkoitettu eläinten vaurioituneen ja ärtyneen ihon hoitoon ja iho-ongelmien ennaltaehkäisyyn.

Tuote soveltuu niin hyönteisten puremien hoitoon kuin hyönteisten karkoittamiseen hoidettavalta alueelta. Hoitosuihke sisältää kosteuttavia, hoitavia ja ihoärsytystä rauhoittavia ainesosia mm. kotimaista mäntytervaa, jolla on todettu olevan laajakirjoinen antimikrobinen ja hoitava teho. Tervan haju myös karkottaa hyönteisiä  ja estää eläintä nuolemasta hoidettavaa kohtaa. ArcticVet®-hoitosuihke valmistetaan Suomessa, puhtaista tarkoin valituista kotimaisista raaka-aineista.

KÄYTTÖKOHTEET

Kaviorasvana ja kantapallojen hoitoaineena
Kaviopaisehauteena
Hyönteisten karkoitus hoidettavalta alueelta  (kärpäset, paarmat, mäkärät, punkit)
Haavat ja ruhjeet
Kuivat, rupeutuneet, vanhat, vaikeasti paranevat haavat
Ihottumat, rohtumat, hiertymät ja hankaumat
Ihon kutina
Kuivan ihon kosteutus
Tuotantoeläinten hoitoon, esim sorkka vaurioissa ja kannibalismin ennaltaehkäisyyn (siat, kanat,kalkkunat)

Myrkytön ja turvallinen käyttää. Ei sisällä vaarallisia tai ärsytystä aiheuttavia kemikaaleja eikä antibiootteja. Ei doping-varoaikaa. Sopii tiineille, imettäville  ja vastasyntyneille eläimille.

Arcticvet haavasuihke ja hoitovoide

Kotimaiset hamppu- ja rypsiöljyt kosteuttavat ihoa ja soveltuvat herkän ihon hoitoon tukkimatta ihohuokosia.
Siankärsämö lievittää kipua ja kutinaa.

Hunaja ja mehiläisvaha
ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää herkkää ihoa. Näillä on tulehduksia, bakteereja ja sieniä torjuva vaikutus. Mehiläisvaha on lisätty tuotteeseen antamaan myös pienen suojaavan pinnan, jotta kosteus pysyy hoidettavalla alueella.

Terva
Hautatervalla on puhdistava, desinfioiva vaikutus ja terva on myös antibakteerinen. Terva auttaa halkeilevan ihon ja ruhjeiden hoidossa. Terva myös ehkäisee eläimen nuolemista hoidettavaan kohtaan ja karkoittaa hoidettavalta alueelta hyönteisiä.

E  vitamiini
Tärkeät vitamiini ihon hyvinvointiin.
ArcticVet®-hoitosuihketta suositellaan käytettävän tuotesarjan muiden hoitavien tuotteiden, kuten ArcticVet®-hoitovoiteen ja haavasuihkeen kanssa.

Lue lisää tuotetiedoista