RAJOITETTU ERÄ!

Tutustumistarjous, voimassa verkkokaupassa.

Paljon kiitosta sekä hyvää palautetta saanut shampoo ja hoitosuihke nyt yhteishintaan.

25,00 

Lisätiedot

Tutustu tuotteisiin!

rajoitettu erä tarjolla verkkokaupassa.

Kesän jälkeen on aika valmistella hevosten iho karvanvaihdon ja syksyn tuomiin haasteisiin.

Kotimainen hoitosuihkeemme on ihoa ja karvoja tehokkaasti hoitava ja kosteuttava. Mikä parasta se ei sotke esim. loimia, koska hoitosuihke on vesipohjainen. Soveltuu hyvin käytettäväksi nyt karvanvaihdon yhteydessä hoitamaan kuivaa ja hilseilevää ihoa.

ArcticVet hoitosuihke on valittu myös pohjoismaisen Natural Nordic Beaut Awards raadin toimesta parhaaksi ihon ja karvojen hoitotuotteeksi 2022.

Hellavaraisella shampoollamme peset hevosystäväsi turkista liat pois ja samalla tarjoat iholle ja karvoille mahdollisimman hyvät olosuhteet vaihtelevien säiden tuomiin haasteisiin. Shampoon sisältämät mikrobit vahvistavat ihoa ja suovat sille mahdollisimman hyvät valmiudet syksyn ja talven koitoksiin.

Nyt pestään hyvät mikrobit takaisin hevosystävien iholle. Kotimaiset hellävaraiset tuotteet hevosten, koirien ja muiden lemmikkien ihon hoitoon.

300ml Shampoo ja 300ml hoitosuihke

paketti tarjouksena vain 25€ (normaalihinta 37,80€)

 

Metsäuutetta™ sisältävä hoitoshampoo ihon ja karvapeitteen parhaaksi. Hoitoshampoo on valmistettu puhtaista, parhaista Suomalaisista raaka-aineista, kuten nokkonen ja siankärsämö. Shampoo sisältää luonnon omia metsämikrobeja, joilla tutkitusti ihon mikrobiomia tehostava vaikutus luonnollisella tavalla. Ekologinen ja Biohajoava.

Suomalainen hoitosuihke päivittäiseen käyttöön, sisältää luonnon omia metsämikrobeja.  Tarkoin valikoiduista raaka-aineista valmistettu kosteuttava hoitosuihke,  rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä vahvistaa ihon mikrobiomia. Sisältää kotimaista kauraproteiinia ja pellavaa sekä yrttejä, kuten nokkonen ja siankärsämö. Vesipohjainen ei sotke.