RAJOITETTU ERÄ!

Tutustumistarjous, voimassa verkkokaupassa.

Paljon kiitosta sekä hyvää palautetta saanut shampoo ja hoitosuihke nyt yhteishintaan.

Alkuperäinen hinta oli: 37,80 €.Nykyinen hinta on: 25,00 €.

Lisätiedot

Metsämikrobi shampoo ja hoitosuihke kaikille eläimille

Rajoitettu erä tarjolla vain verkkokaupassa. Koirien, hevosten ja muiden lemmikkien ihon hoitoon.

Tuotepaketti ihon ja karvan hoitoon,selättämään  karvanvaihdon tuomat haasteet.

Kotimainen hoitosuihkeemme on ihoa ja karvoja tehokkaasti hoitava ja kosteuttava. Mikä parasta se ei sotke esim. loimia, lattioita tai sohvia, koska hoitosuihke on vesipohjainen. Soveltuu hyvin käytettäväksi nyt karvanvaihdon yhteydessä hoitamaan kuivaa ja hilseilevää ihoa.

ArcticVet hoitosuihke on valittu myös pohjoismaisen Natural Nordic Beaut Awards raadin toimesta parhaaksi ihon ja karvojen hoitotuotteeksi 2022.

Hellavaraisella shampoollamme peset eläinystäväsi turkista liat pois ja samalla tarjoat iholle ja karvoille mahdollisimman hyvät olosuhteet vaihtelevien säiden tuomiin haasteisiin. Shampoon sisältämät mikrobit vahvistavat ihoa ja suovat sille mahdollisimman hyvät valmiudet syksyn ja talven koitoksiin.

Nyt pestään hyvät mikrobit takaisin eläinystävien iholle. Kotimaiset hellävaraiset tuotteet hevosten, koirien ja muiden lemmikkien ihon hoitoon.

300ml Shampoo ja 300ml hoitosuihke

paketti tarjouksena vain 25€ (normaalihinta 37,80€)

 

Metsäuutetta™ sisältävä hoitoshampoo ihon ja karvapeitteen parhaaksi. Hoitoshampoo on valmistettu puhtaista, parhaista Suomalaisista raaka-aineista, kuten nokkonen ja siankärsämö. Shampoo sisältää luonnon omia metsämikrobeja, joilla tutkitusti ihon mikrobiomia tehostava vaikutus luonnollisella tavalla. Ekologinen ja Biohajoava.

Suomalainen hoitosuihke päivittäiseen käyttöön, sisältää luonnon omia metsämikrobeja.  Tarkoin valikoiduista raaka-aineista valmistettu kosteuttava hoitosuihke,  rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä vahvistaa ihon mikrobiomia. Sisältää kotimaista kauraproteiinia ja pellavaa sekä yrttejä, kuten nokkonen ja siankärsämö. Vesipohjainen ei sotke. Kesän paras after sun-suihke!