ArcticVet tuotesarjasta löytyy nyt uusi kotimainen Hoitoöljy. ArcticVet Hoitoöljy on hellä, herkän ihon hoitoöljy, jota voi käyttää turvallisesti moniin iho-ongelmiin. Se hillitsee tehokkaasti ihon kutinoita ja lievittää kipua tehoaineidensa ansiosta.

Kotimaiset tehoaineet

ArcticVet hoitoöljy on tehty kotimaisista raaka-aineista. Sen pohja-aineena on käytetty kotimaisia luomuöljyjä kuten rypsi- ja hamppuöljyä. Nämä kotimaiset öljyt imeytyvät nopeasti iholle pehmentäen sitä, tukkimatta herkkiä ihohuokosia. Hamppuöljy on erittäin kosteuttavaa ja sisältää runsaasti antioksidantteja, se rauhoittaa ihoa ja vähentää iholla olevaa tulehdusta.

ArcticVet hoitoöljyn vaikuttavina aineina toimivat kotimainen siankärsämö, joka hillitsee sekä lievittää kipua ja kutinaa sekä suomalainen kuusen pihka, jolla on parantava ja ihoa suojaava vakutus. Pihka myös eliminoi bakteereja ja estää tulehdusreaktioita sekä nopeuttaa ihon uusiutumista.

Vitamiineilla on myös oma tehtävänsä ArcticVet hoitoöljyssä, E-vitamiini lisää tuotteen säilyvyyttä sekä hoitaa ihoa, rauhoittaa ihotulehduksia sekä lisää ihon uusiutumiskykyä.

Muutama fakta siankärsämön tehosta

Siankärsämö on luonnon oma tehoaine se puhdistaa, rauhoittaa ja tasoittaa ihoa. Siankärsämö edistää ihosolujen aktiivisuutta ja parantaa ihon pintaverenkiertoa. Siankärsämön betosiniini estää verenvuotoja ja eugenoli lievittää paikallista kipua.

Siankärsämö on suomalaisen kansanparannusperinteen moniottelija!

Sopii kaikille vauvasta vaariin

ArcticVet hoitoöljy on laboratorio olosuhteissa suunniteltu, tutkittu ja turvallinen kotimainen tuote, joka soveltuu niin tiineille, kuin imettäville tammoille sekä vastasyntyneille varsoille. ArcticVet hoitoöljyllä ei ole doping varoaikaa, joten sitä voi huoletta käyttää myös kilpahevosilla, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Hanki helposti

ArcticVet tuotteet löydältä jälleenmyyjiltämme sekä verkkokaupastamme.

Poikkea kotisivuillamme ja tutustu lisää kotimaiseen eläinten ihonhoito tuotesarjaamme.

Ilmainen toimitus

Kesäkampanjana tarjoamme sinulle tutustumisetuna ilmaisen toimituksen tuotteillemme. Kipin kapin tilaamaan.

Aurinkoista kesää!

Niina, Kirsi ja hevoset