Miksi Leijonan luolaan?

-No, miksipä ei?

 

Kevät 2023

Kevään Hevoset-messuilla lanseerattu Pihkalaastari suihkaisi kirjaimellisesti markkinoille rytinällä. Menestys ja kysyntä vastasivat hyvin hevosryhmän tavoitteita, mutta silti pohdimme miten saisimme vielä paremmin tuotteen kaiken kansan ja myös koiraharrastajien sekä kotieläintilojen tietoisuuteen.

Pihkalaastari on tuotteena ainutlaatuinen ja soveltuu niin moneen käyttötarkoitukseen, joten sen ympärille rakennetttu kasvustrategia nostettiin pöydälle ja rupesimme miettimään mihin meidänlaisen pienyrityksen rahkeet riittävät markkinoinnin ja näkyvyyden suhteen.

Sattuman kautta huomasimme viimeisenä hakupäivänä Leijonan luola Suomi-Hae mukaan! mainoksen ja siitä se ajatus sitten lähti.

 

"Teidät on valittu mukaan Leijonan luolan kuvauksiin"

Alku kesä sitten jännitetiin valitaanko meidät mukaan tuotantokaudelle. Ja sitten se puhelu tuli!

Teidät on valittu Leijonan luolan kuvauksiin.

APUA! aikataulu tuntui melko tiukalle ja me tartuttiin tuumasta toimeen. Alkoi asian ideointi ja suunnittelu. Jouduimme tekemään isoja ja hieman hankaliakin päätöksiä, koska meidän uusin projekti, tuotebrändi ihmisille oli vasta alkutaipaleella ja tuotteetkin vielä tuotekehitysvaiheessa.

Mikä kärki edellä kuvauksiin lähdetään ei siis ollut mikään helppo päätös, mutta onneksi meillä on asiantunteva Advisory board ja päätökset saatiin tehtyä.

Leijonan luola projektille asetettiin myös tavoitteet ja niistä tärkein oli saada ArcticVet-tuotesarjalle mahdollisimman hyvä näkyvyys.

Ohjelman tuotannollisiin asioihin emme valitettavasti päässeet itse vaikuttamaan ja lopputuloksen me näemme samaa aikaa kuin kaikki muutkin eli maanantaina 18.9 kl.21 TV Nelosella Leijonan luola Suomi, jakso 2.

Onhan se melko jännittävää nähdä millaiselta tuo tavattoman jännittävä kuvauspäivä tulee näyttämään.

Kuvauspäivään mahtui paljon ja mehän tässä vaiheessa tietysti tiedämme mitä kuvauksissa tapahtui ja mikä on lopputulos. Mutta tuotantotiimi on rakentanut siitä mahdollisimman viihteellisen katsojille ja se millaisena ArcticVet tiimi näytetään kaikelle kansalle jää nähtäväksi....

 

Pian kerromme lisää millaista oli käydä Leijonan luolan kuvaksissa ja mitä siellä sitten oikeasti tapahtui...

 

Malta vielä hetki!

 

Niina ja Kirsi

ArcticVet tiimi