No niin vihdoinkin se on totta!

Vuoden kestänyt tuotekehitys ja mahtavan innostava projekti on saatu alkuun. Täysin Suomalainen Pihkalaastari on valmiina valloittamaan maailman, sekä tuomaan helpotusta monen hevos- ja koiraharrastajan arkeen.

Kuten mekin, sinäkin varmasti hevosihmisenä tiedät, että hevosille sattuu kaiken maailman haavereita mitä ihmeellisimpiin paikkoihin, kuten jalat, lavat, kaula, lautaset jne you name it!

Kohdat joihin haaverit usein kohdistuvat ovat vaikeita sitoa tai kapaloida niin, että niille saataisiin riittävä suoja likaa sekä hyönteisiä vastaan.

Suihkutettava Pihkalaastari tarjoaa helpon tavan suojata hoidettava alue, koska se muodostaa suojaavan kalvon.

Pihkalaastarista löytyvät kaikki pihkan tarjoamat hyvät ominaisuudet. Lisäksi se sisältää myös siankärsämöä, jolla on useita hyödyllisiä vaikutuksia haavereiden hoidossa ja paranemisprosessissa.

Pihkalaastari on ehdottomasti tuote, joka jokaiselta eläimen omistajalta pitäisi löytyä ensiapulaukusta.

 

KÄYTTÖ

Putsaa hoidettava alue,pese tai suihkuta se vedellä. Kuivaa hoidettava kohta. Ravista Pihkalaastari pulloa hyvin ennen suihkuttamista.

Suihkuta pihkalaastaria noin 20cm päästä hoidettavaan kohtaan. Toista käsittely päivittäin niin kauan kuin on tarve.

Suosittelemme käyttämään pihkatuotteita aina kuuriluontoisesti, max kahden viikon ajan.

Muistathan kuitenkin aina noudattaa eläinlääkärisi ohjeita.

 

MITÄ PIHKALAASTARI SISÄLTÄÄ?

Suomalaista kuusen pihkaa, joka ei varmastikkaan hyvien ominaisuuksiensa puolesta enään esittelyjä tarvitse.

Siankärsämöä, joka on ikivanha, mutta aivan liian aliarvostettu lääkekasvi. Siankärsämön hyödyistä löytyy varsin paljon tietoa ja sitä on käytetty kautta aikojen niin ulkoisten kuin sisäistenkin ongelmien hoitoon.

Glyseriiniä, joka sitoo kosteutta ja hidastaa tuotteen haihtumista. Glyseriini on aktibakteerinen aine, joten sillä on myös puhdistavia ja hoitavia ominaisuuksia.

Vettä, vesi vanhin voitehista, vai miten se nyt meni? Vesi toimii liuoksen pohjaraaka-aineena.

Alkoholia, joka auttaa aktiivi aineita imeytymään hoidettavalle alueelle. Alkoholi toimii myös siankärsämön uutepohjana, jolloin siankärsämöstä on saatu taltee kaikki vaikuttavat ainesosat.

 

MITEN SE ON PAKATTU?

Pihkalaastari on pakattu aerosol pulloon , jotta suihkeen koostumus on saatu sopivaan partikkelimuotoon.

Ponneaineena toimivat propaani ja butaani, jotka suihkuttaessa poistuvat tuotteesta. Ponneaineiden tarkoitus on tuoda liuos sopivassa muodossa ulos pullosta, eivät ulotu iholle asti.

 

PAKKAUSMERKINNÄT

Ponneaineista johtuen, pullosta löytyvät lain vaatimat turvallisuusmerkinnät!

Kuten jokainen tietää- ei hiuslakkapulloa tai mitään muutakaan aerosoliin pakattua tule säilyttää auringossa tai korkeissa lämpotiloissa. Tästä syystä pullossa on varoitusmerkintä. Kuten jo edellä mainittii eivät ponneaineet levity iholle asti, vaan toimivat tuotteessa suihkeen oikeanlaisen koostumuksen tuojana.

 

Upean uutuus tuotteemme pääset tilaaman tästä!