Arcticvet hoitovoide ja haavasuihke

Hoitovoide

Tehokas nirhaumien, kovettumien ja muiden iho-ongelmien sekä ihoärsytysten hoitoon. Luonnollinen, myrkytön ja turvallinen käyttää.

Tarkoitettu eläinten vaurioituneen ja ärtyneen ihon hoitoon. Valmiste imeytyy nopeasti ja muodostaa hyvät olosuhteet ihoalueen paranemiselle.
Hoitovoide sisältää kosteuttavia, hoitavia ja ihoärsytystä rauhoittavia ainesosia. Voide sisältää mm. kotimaista kuusen pihkaa, jolla on todettu olevan laajakirjoinen antimikrobinen teho.
ArcticVet®-hoitovoide valmistetaan Suomessa puhtaista kotimaisista raaka-aineista.

KÄYTTÖKOHTEET

Haavat ja ruhjeet
Kuivat, rupeutuneet, vanhat, vaikeasti paranevat haavat
Ihottumat, rohtumat, hiertymät ja hankaumat
Furunkuloosi, pyoderma, hotspot
Ihon kutina
Tassu- ja anturavoiteena
Perusvoiteena
Kuraruvet ja rivin hoito

Arcticvet haavasuihke ja hoitovoide

Kotimaiset hamppu- ja rypsiöljyt kosteuttavat ihoa ja soveltuvat herkän ihon hoitoon tukkimatta ihohuokosia.
Siankärsämö lievittää kipua ja kutinaa.

Hunaja ja mehiläisvaha
ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää herkkää ihoa. Näillä on tulehduksia, bakteereja ja sieniä torjuva vaikutus. Mehiläisvaha on lisätty tuotteeseen antamaan myös pienen suojaavan pinnan, jotta kosteus pysyy hoidettavalla alueella.

Pihka
tutkitusti voimakas antimikrobinen ja haavan paranemista edistävä vaikutus. Pihkalla on bakteerien kasvua ehkäisevä vaikutus ja se soveltuu eri ihovaurioiden hoitoon

Terva
Hautatervalla on puhdistava, desinfioiva vaikutus ja terva on myös antibakteerinen. Terva auttaa halkeilevan ihon ja ruhjeiden hoidossa. Terva myös ehkäisee eläimen nuolemista hoidettavaan kohtaan ja karkoittaa hoidettavalta alueelta hyönteisiä.

E ja c vitamiini
Tärkeät vitamiinit ihon hyvinvointiin. Toimivat tuotteessa myös öljyjen säilöntäaineena.

ArcticVet®-hoitovoidetta  suositellaan käytettävän tuotesarjan muiden hoitavien tuotteiden, kuten ArcticVet®-haava- ja hoitosuihkeen kanssa.

Lue lisää tuotetiedoista