Tassujen talvihoidon perusta on hyvä ennaltaehkäisy

Siistit anturoiden välit ja sopivan pituset kynnet ovat peruslähtökohta koiran tassujen hoidolle. Näillä pienillä asioilla on iso merkitys tassujen ja koko koiran hyvinvoinnissa.

Talvi tuo omat haasteensa, pakkanen, jää, hiekoitussepeli sekä teiden suolaus rasittavat tassuja. Koiran tassujen kuntoa tulee seurata aktiivisesti ja mikäli koira nuolee niitä, on hyvä ruveta toimiin välittömästi. Toisilla koirilla kylmä ilma vähentää ihon kimmoisuutta ja kuivattaa ihoa, jolloin ulkoisella hoitamisella on suuri merkitys koiran hyvinvoinnille.

Anturoiden kuivuuteen, punoitukseen sekä lohkeiluun on hyvä kiinnittää huomiota ja hoitotoimenpiteet on hyvä aloittaa heti mikäli oireita on havaittavissa, jotta tilanne ei mene pahemmaksi.

Puhtaus ennen kaikkea

Tassujen hoito lähtee puhtaudesta, ulkoilun jälkeen on hyvä pestä tai pyyhkiä liat sekä tiesuolat pois tassuista. Vesi kosteuttaa kuivia anturoita, joten pesun jälkeen tassut tulee kuivata huolellisesti ja rasvata hyvin.

Tassurasvat hoitavat ja kosteuttavat kuivia anturoita ja lisäävät niiden kestävyyttä vaativissa olosuhteissa.

ArcticVet-suojavoide on kosteuttava, hoitava sekä ihoärsytystä rauhoittava. Se on valmistettu kotimaisista puhtaista raaka-aineista ja sen sisältämät öljyt, yrtit ja vitamiinit hoitavat hellävaraisesti ja kosteuttavat kuivia, ärtyneitä anturoita.  Kotimaisten luomuöljyjen ansiosta kaikki voiteemme imeytyvät hyvin.

 

Tassujen pieniä naarmuja hoidat näppärästi kotimaisella ArcticVet pihkasuihkeella, joka soveltuu ihorikkojen ja kynsivaurioiden hoitoon.

Kovettumien sekä ihottumien hoitoon soveltuu parhaiten kotimainen ArcticVet pihkavoide.

Isojen käyttökoirien ja suurien laumojen tassut hoidat näppärästi  ArcticVet-hoitoöljyllä.

Kotimaista osaamista lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi

ArcticVet Reconnecting Nature™ tuotesarja sisältää vastustuskykyä tukevaa metsäuutetta.
Tarkoin valikoiduista Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kosteuttava suojavoide, joka hoitaa ihoa sekä auttaa ylläpitämään vastustuskykyä luonnollisella tavalla. Soveltuu mm. tassuvoiteeksi, pikku naarmujen hoitoon ja kosteuttamaan kuivaa ihoa.
 Päivittäiseen käyttöön kosteuttava hoitosuihke,  rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä tukee vastustuskykyä luonnollisella tavalla.
Suositellaan käytettäväksi aina mm. tassujen pesun yhteydessä.
Biohajoava shampoo lemmikkien hellavaraiseen pesuun. Metsäuute tukee vastustuskykyä luonnollisella tavalla.
Annetaan vaikuttaa 3minuuttia iholla jolloin luontoaltistus on syntynyt.
Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Varsinais-Suomen Paimiossa. Tuotteet ovat biohajoavia ja ne on pakattu hygienisiin pumppupulloihin, jotka on helppo kierrättää käytön jälkeen.Avainlippu tuotesarja.