Kesä on aikaa jolloin hevosia pestään ja puunataan hieman enemmän kuin talviaikaan. Valmistaudutaan kilpailukauteen, hoidetaan laitumella tulleita pikku haavereita ja koitetaan karkottaa ötököitä sekä lievittä niiden aiheuttamia ihoreaktioita.

Oletko ajatellut että, myös hevosiamme vaivaa samat sairaudet kuin meitä ihmisiä. Allergiat, iho- ja suolisto-ongelmat ovat monen hevosen arkipäivää. Onneksi meidän tuoteperheestä löytyy uudet metsämikrobi tuotteet, joilla saadaan arkisilla toimilla vahvistettua luontaisesti myös vastustuskykyä samalla kun hoidetaan kesäkarva huippu kuntoon.

Pestään hyvät mikrobit takaisin iholle

Tuoteperheemme uusin jäsen on hellästi pesevä hoitoshampoo, joka sisältää vastustuskykyä vahvistavaa metsämikrobiuutetta.

Shampoo on valmistettu puhtaista, parhaista kotimaisista raaka-aineista. Ei olekkaan ihan sama millä pesuaineilla hevosia pesee. -tiesitkö että hevosten ihon PH on 7, kun taas ihmisillä se on paljon alhaisempi ja sen vuoksi ihmisille tarkoitettujen shampoiden ph on useasti 4-6.

Shampoon raaka-aineisiin kuuluu myös kosteuttava hamppuöljy, hoitavat yrtit siankärsämö ja nokkonen sekä pieni tippa kotimaista hautatervaa tuomaan miedon tuoksun.

Shampoo hierotaan runsaasti kostutettuun turkkiin ja sen annetaan vaikuttaa noin 3 minuuttia, tämä takaa metsämikrobien vaikuttavan tehon. On tietysti vältettävä shampoon joutumista silmiin ja mikäli vahinko sattuu, huuhdellaan silmät runsaalla vedellä.

 

Pesun jälkeen viimeistellään häntä, harja sekä karvapeite

Hellä hoitosuihkeemme on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja sekin sisältää luonnon omia metsämikrobeja, jotka vahvistavat ihon vastustuskykyä tutkitusti luonnollisella tavalla.  Tarkoin valikoiduista raaka-aineista valmistettu kosteuttava hoitosuihke,  rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä lievittää kutina oireita, hoitaen samalla ihoa.

Pesun jälkeen tai päivittäiseen käyttöön jouhien selvittämiseen, antamaan karvalle kiiltoa ja hoitamaan ihon terveyttä. Hoitosuihke on täysin biohajoava eikä sisällä silikonia. Huom! Luonnonraaka-aineiden ansiosta saattaa värjätä turkkia.

 

Kesäihon hoitoon ja pikku naarmuihin

Suomalainen suojavoide eläimille päivittäiseen käyttöön Tämäkin tuote sisältää luonnon omia metsämikrobeja, joilla tutkitusti vastustuskykyä tehostava vaikutus luonnollisella tavalla.  Kotimaisista  raaka-aineista valmistettu kosteuttava suojavoide, joka hoitaa ihoa sekä vahvistaa vastustuskykyä. Soveltuu loistavasti hoitamaan pikkunaarmuja, kuivaa ihoa ja muita iho-ongelmia.

Tuotesarja soveltuu ihan kaikille karvakavereille, erinomaisesti myös koirille, kissoille sekä kaikille maatilan asukkaille kuten lehmät, lampaat, vuohet.  Vaativan ihon hoitoon ja arkisten iho-ongelmien ennalta ehkäisyyn.

Tuotteet verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä

 

Muutama fakta tutkitusta tiedosta

Tutkimukset osoittavat, että käsiin hierottava metsäinen maa-aines lisää suoliston ja ihon mikrobiston monipuolisuutta. Nykyisen tutkimustiedon valossa laaja mikrobialtistus suojaa ihmistä monilta immuuni- ja autoimmuunisairauksilta ja sama pätee myös lemmikkeihin. Tutkimus perustuu biodiversiteettihypoteesiin. Kun immuunipuolustusjärjestelmä ei saa riittävästi harjoitusta, se ei välttämättä osaa erottaa elimistölle oikeasti vaarallisia mikrobeja harmittomista altisteista. Seurauksena voi olla esimerkiksi allergia, jossa immuunipuolustusjärjestelmä hyökkää harmitonta siitepölyä vastaan. Elimistön turvajärjestelmä voi myös hyökätä suoliston normaaleja mikrobeja vastaan, mikä voi aiheuttaa kroonisen suolistosairauden.

Metsämikrobiuute vahvistaa luonnollisella tavalla vastustuskykyä.

Tutkittu ja turvallinen niin eläimille kuin ihmisillekin.