Kyllä, lemmikkejämme vaivaa samat sairaudet kuin meitä ihmisiä. Allergiat, iho- ja suolisto-ongelmat ovat arkipäivää monessa koiraperheessä. Onneksi meidän tuoteperheestä löytyy uudet metsämikrobi tuotteet, joilla saadaan arkisilla toimilla vahvistettua luontaisesti vastustuskykyä.

Pestään hyvät mikrobit takaisin iholle

Tuoteperheemme uusin jäsen on hellästi pesevä hoitoshampoo, joka sisältää ihon mikrobiomia vahvistavaa metsämikrobiuutetta.

Shampoo on valmistettu puhtaista, parhaista kotimaisista raaka-aineista. Ei olekkaan ihan sama millä pesuaineilla eläimiä pesee. -tiesitkö että lemmikkisi ihon PH on 7, kun taas ihmisillä se on paljon alhaisempi ja sen vuoksi ihmisille tarkoitettujen shampoiden ph on useasti 4-6.

Shampoon raaka-aineisiin kuuluvat hoitavat yrtit siankärsämö ja nokkonen sekä erittäin mieto mäntymetsän tuoksu, joka on lisätty tuotteeseen asiakkaiden toiveesta.

Shampoo hierotaan runsaasti kostutettuun turkkiin ja sen annetaan vaikuttaa noin 3 minuuttia, tämä takaa metsämikrobien vaikuttavan tehon. On tietysti vältettävä shampoon joutumista silmiin ja mikäli vahinko sattuu, huuhdellaan silmät runsaalla vedellä.

 

Pesun jälkeen viimeistellään turkki

Hellä hoitosuihkeemme on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja sekin sisältää luonnon omia metsämikrobeja, jotka vahvistavat ihon mikrobiomia tutkitusti luonnollisella tavalla.  Tarkoin valikoiduista raaka-aineista valmistettu kosteuttava hoitosuihke,  rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä lievittää kutina oireita, hoitaen samalla turkkia.

Pesun jälkeen tai päivittäiseen käyttöön turkin selvittämiseen, antamaan karvalle kiiltoa ja hoitamaan ihon terveyttä. Hoitosuihke on täysin biohajoava eikä sisällä silikonia. Huom! Luonnonraaka-aineiden ansiosta saattaa värjätä turkkia.

 

Ihon hoitoon ja pikku naarmuihin

Suomalainen suojavoide eläimille päivittäiseen käyttöön. Tämäkin tuote sisältää luonnon omia metsämikrobeja, joilla tutkitusti ihon mikrobiomia tehostava vaikutus luonnollisella tavalla.  Kotimaisista  raaka-aineista valmistettu kosteuttava ja hoitava suojavoide. Soveltuu loistavasti tassuille ja anturoille tuomaan suojaa ja vahvistamaan niitä, hoitamaan pikkunaarmuja, kuivaa ihoa ja muita iho-ongelmia.

Koira

Tuotesarja soveltuu ihan kaikille karvakavereille ja myös erinomaisesti mm. karvattomille koirille, kissoille ja marsuille. Vaativan ihon hoitoon ja iho-ongelmien ennalta ehkäisyyn.

Tuotteet verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä

 

Muutama fakta tutkitusta tiedosta

Tutkimukset osoittavat, että käsiin hierottava metsäinen maa-aines lisää suoliston ja ihon mikrobiston monipuolisuutta. Nykyisen tutkimustiedon valossa laaja mikrobialtistus suojaa ihmistä monilta immuuni- ja autoimmuunisairauksilta ja sama pätee myös lemmikkeihin. Tutkimus perustuu biodiversiteettihypoteesiin. Kun immuunipuolustusjärjestelmä ei saa riittävästi harjoitusta, se ei välttämättä osaa erottaa elimistölle oikeasti vaarallisia mikrobeja harmittomista altisteista. Seurauksena voi olla esimerkiksi allergia, jossa immuunipuolustusjärjestelmä hyökkää harmitonta siitepölyä vastaan. Elimistön turvajärjestelmä voi myös hyökätä suoliston normaaleja mikrobeja vastaan, mikä voi aiheuttaa kroonisen suolistosairauden.

Metsämikrobiuute vahvistaa luonnollisella tavalla ihon mikrobiomia.

Tutkittu ja turvallinen niin eläimille kuin ihmisillekin.

Hyödyllisen luontoaltistuksen lisäksi metsämikrobit hoitavat myös ihoa monella eri tavalla, joita ovat:
• palauttaa ihon luonnollisen mikrobiomi tasapainon
• vahvistaa ihon suojakerrosta
• tukee ihon luonnollisen mikrobiomin monimuotoisuutta
• tukee ihon suojakerroksen toimintaa alentamalla tulehdusta edistävien sytokiinien määrää, jotka on
yhdistetty ihon suojakerroksen toiminnan häiriöihin useissa tutkimuksissa
• auttaa säilyttämään ihon suojakerroksen normaalitoiminnan ja kollageenin muodostumista
ikääntyvässä ihossa ja stressaavissa elämäntilanteissa
• nopeuttaa ihon uusiutumista ja korjaantumista
• helpottaa ihon punoitusta ja ärsytystä