Kyllä, lemmikkejämme vaivaa samat sairaudet kuin meitä ihmisiä. Allergiat, iho- ja suolisto-ongelmat ovat arkipäivää monessa koiraperheessä. Onneksi meidän tuoteperheestä löytyy uudet metsämikrobi tuotteet, joilla saadaan arkisilla toimilla vahvistettua luontaisesti vastustuskykyä.

Pestään hyvät mikrobit takaisin iholle

Tuoteperheemme uusin jäsen on hellästi pesevä hoitoshampoo, joka sisältää vastustuskykyä vahvistavaa metsämikrobiuutetta.

Shampoo on valmistettu puhtaista, parhaista kotimaisista raaka-aineista. Ei olekkaan ihan sama millä pesuaineilla eläimiä pesee. -tiesitkö että lemmikkisi ihon PH on 7, kun taas ihmisillä se on paljon alhaisempi ja sen vuoksi ihmisille tarkoitettujen shampoiden ph on useasti 4-6.

Shampoon raaka-aineisiin kuuluu myös kosteuttava hamppuöljy, hoitavat yrtit siankärsämö ja nokkonen sekä pieni tippa kotimaista hautatervaa tuomaan miedon tuoksun.

Shampoo hierotaan runsaasti kostutettuun turkkiin ja sen annetaan vaikuttaa noin 3 minuuttia, tämä takaa metsämikrobien vaikuttavan tehon. On tietysti vältettävä shampoon joutumista silmiin ja mikäli vahinko sattuu, huuhdellaan silmät runsaalla vedellä.

 

Pesun jälkeen viimeistellään turkki

Hellä hoitosuihkeemme on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja sekin sisältää luonnon omia metsämikrobeja, jotka vahvistavat ihon vastustuskykyä tutkitusti luonnollisella tavalla.  Tarkoin valikoiduista raaka-aineista valmistettu kosteuttava hoitosuihke,  rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä lievittää kutina oireita, hoitaen samalla turkkia.

Pesun jälkeen tai päivittäiseen käyttöön turkin selvittämiseen, antamaan karvalle kiiltoa ja hoitamaan ihon terveyttä. Hoitosuihke on täysin biohajoava eikä sisällä silikonia. Huom! Luonnonraaka-aineiden ansiosta saattaa värjätä turkkia.

 

Kesäihon hoitoon ja pikku naarmuihin

Suomalainen suojavoide eläimille päivittäiseen käyttöön Tämäkin tuote sisältää luonnon omia metsämikrobeja, joilla tutkitusti vastustuskykyä tehostava vaikutus luonnollisella tavalla.  Kotimaisista  raaka-aineista valmistettu kosteuttava suojavoide, joka hoitaa ihoa sekä vahvistaa vastustuskykyä. Soveltuu loistavasti hoitamaan pikkunaarmuja, kuivaa ihoa ja muita iho-ongelmia.

Koira

Tuotesarja soveltuu ihan kaikille karvakavereille ja myös erinomaisesti mm. karvattomille koirille, kissoille ja marsuille. Vaativan ihon hoitoon ja iho-ongelmien ennalta ehkäisyyn.

Tuotteet verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä

 

Muutama fakta tutkitusta tiedosta

Tutkimukset osoittavat, että käsiin hierottava metsäinen maa-aines lisää suoliston ja ihon mikrobiston monipuolisuutta. Nykyisen tutkimustiedon valossa laaja mikrobialtistus suojaa ihmistä monilta immuuni- ja autoimmuunisairauksilta ja sama pätee myös lemmikkeihin. Tutkimus perustuu biodiversiteettihypoteesiin. Kun immuunipuolustusjärjestelmä ei saa riittävästi harjoitusta, se ei välttämättä osaa erottaa elimistölle oikeasti vaarallisia mikrobeja harmittomista altisteista. Seurauksena voi olla esimerkiksi allergia, jossa immuunipuolustusjärjestelmä hyökkää harmitonta siitepölyä vastaan. Elimistön turvajärjestelmä voi myös hyökätä suoliston normaaleja mikrobeja vastaan, mikä voi aiheuttaa kroonisen suolistosairauden.

Metsämikrobiuute vahvistaa luonnollisella tavalla vastustuskykyä.

Tutkittu ja turvallinen niin eläimille kuin ihmisillekin.