Olemme saaneet kyselyitä, että valmistammeko myös käsidesiä? Kyllä valmistamme, meiltä löytyi siihen tarvittavat hygieeniset tuotantotilat ja turvalliset raaka-aineet varastostamme valmiina.

Poikkeustilan aikana pitää olla valmiina nopeisiinkin tuotannon muutoksiin ja pienyrityksenä pystyimme ketterällä toiminnallamme vastaamaan mm. apteekkien kysynnän tarpeeseen nopealla aikataululla. Alkuun olikin tarkoitus auttaa paikallisia apteekkeja huutavaan tuotepulaan, mutta poikkeustila osoitti, että laadukkaalle turvallisuusvaatimukset täyttävälle tuotteelle löytyy kysyntää myös muualla. Yhteiskuntavastuullisuus koskee meitä kaikkia. Joten koemme, että valmistamalla tarpeeseen käsidesiä kannamme kortemme kekoon omalla toiminnallamme.

Meidän käsidesimme on kotimaista ja täyttää kaikki lain vaatimat käyttö- ja turvallisuusvaatimukset.

Tuotteen reseptiikka on virallinen ja sisältää vaadittavan 70% alkoholia. Tuote sisältää myös ihoa hoitavaa glyseriiniä. Ei sisällä mitään ylimääräisiä täyteaineita ja kemikaaleja.

Kotimainen avainlipputuote

Kuten kaikki muutkin meidän tuotteet on käsidesi kotimainen avainlipputuote. Se on turvallinen sekä tutkittu ja sen käyttöturvallisuustiedoite löytyy Tukesin sivuilta.

Käyttöturvallisuustiedoite

Jälleenmyyjät

Käsidesiä on tarjolla jälleenmyyjillämme. Mikäli tahdot liittyä jälleenmyyjiemme verkostoon olethan yhteydessä meihin [email protected]

Talliyhteisöille

Tallit ja ratsastusseurat ja talliyhteisöt voivat tilata tuotteita [email protected]. Saatavilla olevat koot:

  • 100ml taskuun
  • 200ml kisakaappiin
  • 300ml työtasoille ja hoitotiloihin
  • 500ml yleisiin tiloihin